Skip to content

BRAINFARTS | Je stinkt

‘Ik heb mij altijd zo gevoeld alsof ik stonk’ zei een vriendin mij. Een quote die ik niet meer vergeten ben. Ik denk dat het mij zelfs veranderd heeft.

Laten we toegeven dat we allemaal wel eens een moment hebben dat we er bewust van zijn dat we stinken. Niet fijn voor een ander, maar ook niet fijn voor jezelf. Het liefst trek je je terug, beweeg en praat je niet om zo min mogelijk op te vallen in de hoop dat je niet tot last bent. Al zijn er altijd uitzonderingen, haha! Daar kunnen we wat van leren.

Zo ongeveer twee en een half jaar terug zat ik in een rolstoel, ik hou er van lekker rond te struinen op rommelmarkten dus ik was blij dat ik meegenomen werd. Ik bevond mij tussen hordes mensen die allemaal het zelfde reageerde. Er werd over mij heen gekeken, er werd over mij heen gepraat, ik werd nagekeken.. Niemand had mij gedag gezegd, niemand had een praatje met mij gemaakt, niemand maakte vriendelijk oogcontact. Stink ik? Ik wil hiermee zeggen dat ik weet hoe dat voelt.

Stank zal er altijd zijn. Angst stinken vreselijk, ongunst nog meer.. maar besef je dan dat die mensen hun eigen stank ruiken.

 

Je stinkt graphic met marjet

Be First to Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *