Skip to content

Antwoord op je kalligrafie vragen

Graphic - eh - liggend - Studio Met Marjet

Eh?…┬ásoms heb je een vastloper, ik weet er alles van! Maar waar kun je terecht met al je vragen over inkt, letters, papier en techniek? Intussen kan ik jullie niet allemaal meer persoonlijk helpen, al zou ik dat wel graag willen. Ik heb daar iets op bedacht. Wat nou als iedereen die ik al geholpen heb ook weer iemand helpt?

Ik wil jullie motiveren om dat te doen! Het is zo leuk elkaar verder te helpen, daarom heb ik een tijd terug de Facebook groep ‘Letters! moderne kalligrafie‘ opgezet. Een online community van oud cursisten en enthousiaste lezers van mijn eerste kalligrafie boek Letters!.

Stel je vragen, plaats foto’s, filmpjes, vraag feedback, geef tips, inspireer en help elkaar! Ik duik hier ook af en toe op. Heb je meer dan 100 vragen? Koop dan mijn boek Letters! of volg mijn online kalligrafie cursus, daar vertel ik je alles wat je weten wilt over moderne kalligrafie.

Je hoeft het niet alleen te doen, we zijn er voor elkaar. Zie ik je in de online community?

Be First to Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *