Skip to content

ABOUT: Ik heb je gemist!

Tja, dat klopt. Het was een tijdje wat rustiger vanaf mijn kant. Heel lief jullie bezorgdheid in alle berichtjes die ik kreeg. Begrijpelijk nadat jullie anderhalf jaar lang elke dag van mij gehoord hebben via onder andere Instagram.

De afgelopen tijd ben ik heel druk geweest met het schrijven van mijn boeken Krijt! en het nieuwste boek Penseel! die in maart uitkomt. Daarnaast is de shop zo hard gegroeid en was deze toe aan verhuizing. Deze projecten waren goed voorbereid en gepland maar soms gebeuren er dingen die minder goed ingepland kunnen worden zoals een ingrijpende persoonlijke situatie.

De situatie is nog niet helemaal stabiel. Ondanks dat ik veel met jullie deel blijven er altijd zaken die ik voor mijzelf hou. Het is ook helemaal niet boeiend voor jullie, maar wel zo ingrijpend voor mij dat er een hoop veranderd. Ik hoop op jullie begrip hiervoor.

Stilgezeten heb ik zeker niet. Sterker nog, dat zou ik niet eens kunnen. Naast de 2 nieuwste boeken is de online kalligrafie cursus verder gegroeid, is de verhuizing van de webshop achter de rug en sta ik in maart op het Creative Life event. Daarbij zijn er wat nieuwe ideeën die steeds meer op plannen beginnen te lijken. No worries, er komt geen einde aan! I’m a tough cookie honey.

 

Fotografie: Lott’s – Graphic: Met Marjet

 

 

 

 

Be First to Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *