Skip to content

REVIEW | Sakura pen-touch Calligrapher

De tafel waar ik de laatste weken aan werk is uit pure noodzaak opgeruimd door meneer Met Marjet. Ik heb nogal de neiging om te verhuizen naar een nieuwe tafel wanneer mijn omgeving onwerkbaar geworden is. Na de zolder en eerste verdieping ben ik nu op de begane grond beland. Haha!

Oplossen doet het niet, maar het geeft voor eventjes wat lucht. Zuurstof zorgt weer voor goeie ideeën en elke keer is dat weer het willen opruimen van het Met Marjet Museum. Overal pennen, ik verzamel ze zoals je weet en vanuit die liefde schrijf ik zo af en toe een nieuw blogpost om mijn bevindingen te delen om jou te helpen de juiste materialen te kiezen.

a passionate woman is worth the chaos

Deze keer de Pen-Touch Calligrapher van Sakura. De marker ziet er prima uit. Koper met zwart, lekker duidelijk want het is inderdaad een koper kleurige marker. No nonsens.

Sakura Pen Touch Calligrapher Koper product foto met marjet

De kleur is waanzinnig! Dekkend en snel drogend zoals beloofd op de verpakking. Als ik er met mijn nagel over kras of er met water overheen veeg blijft de inkt goed op de ondergrond zitten.

De verpakking geeft een goede tip, zoals je waarschijnlijk weet als je mijn boek Krijt! gelezen hebt moet je de marker pompen voor gebruik zodat de inkt in de punt vloeit. Sakura geeft de tip dit op de bovenkant van je dop te doen. Leuk!

Ik zou je adviseren om op ondergronden te schrijven die niet poreus zijn. Wil je hier meer over weten, lees mijn boek Krijt! hier vertel ik oa over het werken met markers. Zo blijft de punt in takt en zoals je op de foto kunt zien wordt wordt de inkt niet mooi opgezogen door broos papier.

Sakura Pen Touch Calligrapher Koper Doorlek - met marjet

Ondanks dat ik kalligraaf ben ben ik niet zo weg van de meeste kalligrafie stiften, deze hebben vaak een brede platte punt waarmee je in de gotische kalligrafie stijl kunt schrijven. Ik werk het liefst met een spitse ronde punt, de moderne stijl. Zie de eerste afbeelding van deze post. Oh wat hoop ik dat deze marker ook verkrijgbaar is met een ronde punt! Ik hou je op de hoogte.

Met Marjet Sakura Pen Touch Calligrapher Koper blog 1

 

Ik word niet betaald deze blogpost te schrijven. Wil je de marker kopen? Dan kan dit via bol.com, de marker is niet te koop via mijn eigen shop.

 

BewarenBewaren

Be First to Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *