Skip to content

Testpanel | Nieuwe fineliners Koh I Noor

Nieuwe materialen moeten getest worden! Naast mijn eigen ervaring over de nieuwe Koh I Noor fineliners vroeg ik ook een lezer om ze te testen. Zo krijgen we een compleet beeld, vind je ook niet?

Het lot viel op Hanneke, zij was een van de vele die gereageerd had op mijn Facebook oproepje. De set markers ging in een heerlijke shiney envelop richting Heusden.

Koh I Noor Fine Liner testpanel - blog formaat

De eerste indruk was prima vond Hanneke, de pennen ogen en voelen wat goedkoop maar dat zou niks af moeten doen aan de kwaliteit. Een punt om extra aandacht te geven vond Hanneke waterbestendigheid. Hier schrijft de verpakking niet over en dat is bij elke set fineliners die op de markt is weer een verrassing. De fineliners van Koh I Noor zijn duidelijk niet waterbestendig, ook niet na langere tijd. Wel zijn ze goed te combineren met alcohol markers. Alcohol markers worden vaak voor professioneel werk gebruikt, denk aan designers en architecten. Ze zijn erg prijzig maar blende prachtig in tegen stelling tot normale markers.

In tegenstelling tot Hanneke ben ik wel erg enthousiast over de fineliners. Voornamelijk om de prijs kwaliteit verhouding, dit was vanwege ‘give-away’ voor Hanneke geen punt om op te beoordelen. Benieuwd naar mijn review? Lees hem hier!

Wat is jouw ervaring met deze set fineliners? Deel je ervaring en show je werk! Ik ben heel benieuwd! En welke materialen willen jullie laten testen door het testpanel? Laat het mij weten in de comments hieronder.

 

Dit product is gesponsord door Koh I Noor en Studio Met Marjet, beide partijen hebben geen invloed gehad op de ervaring van het testpanel.

 

 

BewarenBewaren

Be First to Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *