Skip to content

Nieuwste fineliners van Koh I Noor | Materialen

Koh I Noor kennen wij allemaal van de kleurpotloden op de basisschool. Vandaag lanceerde ze hun eigen set fineliners en ik mocht ze testen. Wat een lucky basterd! Ik ben dol op pennen en het ontdekken van nieuwe materialen zoals je misschien intussen wel weet.

It starts with a dream fineliner koh i door studio met marjet

Fineliners zijn onmisbaar, het zijn geen pennen of potloden. Ze lijken nog het meest op een marker maar hebben een hele harde punt, vergelijkbaar met een pen of potlood maar dan is de penpunt plat. Oorspronkelijk zijn fineliners zwart en worden gebruikt voor tekenen en schetsen. De platte harde punt zorgt voor een constante lijndikte. Hierdoor worden fineliners meestal in een set aangeboden met verschillende puntdiktes.

studio met marjet koh i noor fineliners set

De set fineliners van Koh I Noor komt met puntdikte 0.25, 0.50, 0.75 en 1.00. Mijn favoriet is altijd de 0.25 geweest, een fijn puntje maar wel stevig.

De fineliners van Koh I Noor zijn bijzonder goedkoop vergeleken met andere merken. De kwaliteit vind ik goed, het is een fijne punt, laat goed inkt los, ligt goed in de hand en glijd lekker over het papier. Het uiterlijk oogt wat goedkoop, maar dat spreekt recht want de prijs is laag dus mij hoor je niet klagen! Ik ben bijzonder verrast!

Deze set is uitermate geschikt voor mensen die handletteren, illustreren en ontwerpen. Zeker voor beginners een product wat door de kleine aanschafwaarde laagdrempelig is en een perfect startpunt voor een prachtig teken avontuur. Wist je dat fineliners het basismateriaal is van handlettering? Onmisbaar als je het mij vraagt!

studio met marjet koh i noor fineliners set 2

Ben jij ook benieuwd en wil jij de fineliners zelf testen? Volg mij op Facebook en plaats een reactie onder de originele oproep post voor testers [de actie loopt tot 28 augustus 2017]. De fineliners zijn ook te koop in mijn webshop door de super goede prijs kwaliteit verhouding!

 

Dit bericht is gesponsord door Koh I Noor. De sponsor heeft geen invloed gehad op de inhoud van de tekst.

 

 

BewarenBewaren

Be First to Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *