Skip to content

Het boek en ik

Morgen is het zo ver, dan komt het boek aan in Nederland! Het boek? Mijn boek, om precies te zijn! Het afgelopen half jaar heb ik gewerkt aan de ontwikkeling van Letters!. Een stiekeme droom van velen; wat een lucky bastard ben ik dat deze droom voor mij uitkomt.

Creatievelingen die opzoek zijn naar tools om hun droom te verwezenlijken stuurden mij post. Ze vroegen om tips en zochten inspiratie in mijn creatieve ontwikkeling. Ik kon heel wat individuen helpen omdat ik deze zoektocht goed ken. Vervolgens kon ik een groter publiek helpen door het schrijven van blog posts op The Handlettered Blog en het geven van tientallen workshops. De kennis die ik de afgelopen 10 jaar als creatief ondernemer met een voorliefde voor letters heb opgedaan bleek een nog groter publiek waard te zijn. Dus ik brak de goudmijn open en bundelde alles tot 1 product: het boek Letters!

Het concept ‘delen’ is mijn favoriet. Er zijn mensen die mij geïnspireerd hebben. Hierdoor kon ik mijn eigen stijl ontwikkelen zodat ik vervolgens andere kon inspireren. Van een eerste gesprekje, naar tientallen mails, naar honderden workshop kandidaten naar duizenden boeken. Wat ben ik dankbaar voor alle mensen die mij geïnspireerd hebben. Ik hoop dat ik jullie mag inspireren met dit boek. Daarmee komt mijn volgende droom uit: het onderwijzen in persoonlijke creatieve ontwikkeling.

blog-post-het-boek-en-ik-2-Met-Marjet-Kalligrafie-letters

Bestel Letters! moderne kalligrafie & handlettering in de voorverkoop en krijg er een gratis kalligrafie schrijfblok bij twv 9,95 euro! De actie is alleen online geldig en loopt tot en met zondag 30 oktober. Plaats tijdens het bestellen in het opmerkingen vakje de code ‘voorverkoop’.

One Comment

  1. Elza Elza

    Jou gaven en talenten krijgen alle ruimte! Vraagt om meer! Ga zo door!
    Écht super, ben heel trots op je.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *